"Olivita" gourmet és kozmetikum webáruház

Főoldal > Mécsesek

Liliom az esőben illatgyertya

Cikkszám:
CK-681

Ár: 3 590 Ft

Mit érezhetsz ha használod a gyertyát?

A Liliom az esőben az esőcseppekkel áztatott királyliliom illatát idézi. A Liliom az esőben élménygyertya egy olyan reggeli kerti séta emlékeit idézi, amikor a növények a nyár balzsamos illatába burkolódznak és kiemelkedik az eső áztatta királyliliomok és a fehér rózsák illata. Egy igazi otthonhoz hozzátartozik a kellemes illat is. Ezzel az illatgyertyával otthonod mindig hangulatos, barátságos lesz, a rokonok, barátok csodálattal jegyzik meg, hogy milyen finom illatok vannak mindig nálad. Legyél részese az igazi Hygge hangulatnak, élvezd az élet apró örömeit, szabadíts fel magadnak tudatosan én-időt, tapasztald meg azt a hangulatot, amikor igazán jól érzed magad, mert megérdemled.

Hogyan használd?

Minden meggyújtás előtt törd le vagy vágd le a könnyen letörhető kanócot, hogy maximum 5mm magas legyen. Ezzel biztosíthatod az egyenletes illatfelszabadulást a megfelelő lángméretet és a szép látványt. Ha túl hosszú a kanóc, a láng nagyobb lesz. Túl sok viasz olvad meg, így a későbbi meggyújtások alkalmával kevesebb illat szabadulhat fel és a nagyobb láng elszínezheti az üveget és a feliratot. Ha túl nagy a láng vagy villódzik, oltsd el a gyertyát, hagyd kihűlni és vágj le a kanócból majd gyújtsd újra.

A letört darabokat ne hagyd a viaszon mert elszínezheti azt.

Minden használat alkalmával legalább addig hagyd égni a gyertyát, amíg a viasz felolvad az üveg széléig.

Ha nem így jársz el, a következő meggyújtáskor nehezebben fog felolvadni (emlékezik a szójaviasz) és ott marad az üveg oldalán az értékes viasz.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink